keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

on my mind


Nii... Eilen oli ehkä elämäni paskin ja elämäni kivoin päivä. Kännykkäni (oikeestaan Veeran) otti loparit ja jouvvuin pieneen paniikkiin, koska ilman puhelinta oisin taas ollu ihan hukassa. En sen takia, etten pystyis elämään ilman sitä, muttako minun piti soittaa arvauskeskukseen tästä minun on-off-suhteesta flunssaan, Ylläksen porofarmille ja asiakkailleni Turusta, jotka on sielä Ylläksellä nyt. Soittelin sitte rakkaalle serkulle, joka oli menossa Pyhälle ja kyselin, että olisko mahollista tuua samalla kännykkä matkassa. Tilanteesta tuli deja vu, koska vuosi sitte samaanaikaan, ko olin Levillä harjottelussa nii puhelimeni otti loparit ja sopivasti toinen serkkuni kävi Levillä joka viikko pari päivää töissä, joten kyselin sitte tältä, että josko saisin uuden puhelimen kotoa hänen matkassa. Kyllä nuo serkut ossaa pelastaa! Kiitos molemmille:)

Eilen tosiaan Ieeva tuli Luostolle ja methän pijimmä sitte kunnon partyt. Vaikken JVG:n keikalle töitten takia päässykkään nii silti jatkot oli huikiat:) Aluksi piti kattoa leffaa kahesthan romanttisesti;) mutta sitte tuliki lähtö juhulimhan ja voin sanoa, että ainaki tänään aamulla kaduin sitä syvästi... En oo kokopääivänä tehny yhtään mitään... oon vaan maannu sängyn pohojalla ja koomannu. Ilta oli ihan kiva ja nollaus oli tarpeeseen kaiken opinnäytetyöressin jäläkeen...


Tässä sitte päivän aikana on tullu seurattua Upper east side ihimisten elämää ja mietittyä, että onneksi mulla ei nuin pahoja draamoja ole.... Luostolle mie lähin vähänniinkö karkuun tuota Sodankylän draamaa. Ihimiset täälä ei ota asioita nii vakavasti ja meno tälä on palion rennompaa. Sodiksessa mättää joku ja pahasti. Ehkä se, että ihimiset jauhaa sielä toisistaan paskaa selän takana ja sitte esittää nii hyvää käveria naamakkain. Aikuistukaa hyvät ihimiset... Jos oma elämä on niin tylsää, että pitää puhua paskaa toisista nii ottakaa irtiotto arjesta ja lähtekää johonki ja tehkää siitä elämästänne mielenkiintosta, että voitta kertoa toisille omista jutuista eikä puhua paskaa toisista.
Kuvat: weheartit
Kuulin vähänaikaa sitte kaverilta, että kylällä puhuthan, että ko olin Levillä töissä nii mulloli joka ilta joku... hmm joo-o :D Voin sanoa, että istuttiin melekhen joka ilta kämpillä kämppiksen kans... ellei sitte oltu kylypylässä yms. Ja kämppäkaveri voi todellakin todistaa, ettei mulla ketään ollu, koska nukku kanssani samassa huoneess koko 2kk! Son hassua miten ihimisillä kiinnostaa muitten elämä nii palion, että siitä pitää jauhaa paskaa. Ja hassua miten mie taas eksyin tähän aiheeseen... Oon ehkä vaan niin kyllästyny tuohon hommaan ja näihin jouruämmiin.

Huomenna ois sitte taas kiireinen työpäivä! Ja hei 29 päivää nii minäkin tavotan sen kauhiasti puhutun 18 vuoden iän!

-Fairytale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti