sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Day 11

Päivä 11
Sisarukseni

Mullahan ei ole kokonaisia sisaruksia yhtään, mutta äitini nykysestä suhteesta pieneen perheeseemme syntyi Lokakuun 1. 2000 tyttövauva. Ensimmäiset sanat mikkä suustani sain silloin 13 vuotta sitten, ko näin kuvan pikkusiskostani: "Hyi ko on ruma, tuo ei ainakaan tuu meille." Niimpä niii... Vauva sitte tuli kotiin ja alako vauva-arki, mikä ei miellyttäny huomionhakusta 5v lasta. Olin katkera lapsi siitä, että tää vauva sai enemmän huomiota ko minä, joka olin siinä iässä, että äidin huomio oli kaikista tärkein. Vauva oli aina tiellä ja söi leluja ja haisi pahalle. Eihän tuon kans voinu ellää!! Kastejuhlastakaan en muista muutako sen, että nimi meni ohi korvien, enkä koskaan muistanu sitä. Aloin jo pikkuhiljaa tottumaan ajatukseen, että tää vauva tulee olemaan osa meijän elämää.
Mie oon vaan niin rakastunu nuihin Veeruskan uusiin hiuksiin!
Onneksi muutettiin Sattaseen isompaan taloon, joissa meille oli omat huoneet ja elämä helepottu siinä samalla. Ko toisella on murrosikä ja toisella uhmaikä nii voi vaan kuvitella sitä riidan ja huudon määrää. Ei mitään pikkutinkoja ollukkaan, ko kunnon tappeluja. Voin vain kuvitella miltä äitistä on tuntunu:D Nyt on varmaan onneksi helepompaa, ko Veera kähisee murrosiänsä kans yksinään ja oon niinsanotusti aikustunu, enkä oo palioa enää kotona.

Mie niin rakastan laittaa tämän tyvären hiuksia! ja toisinaan taas mie vihhaan niitten laittoa...



Nyt kuitenki melkeen kolomentoista vuojen aikana tästä pienestä riiviöstä on tullu mulle hirmu tärkiä. Met tehemmä yhessä vaikka ja mitä. Jaamma salaisuudet ja kerromma ilot ja surut toisillemme. Jos toinen on pulassa nii yritämmä auttaa toinen toistamme ja tiiämmä jo katseesta, että mitä toinen aattelee. Vaikka kärtyänki tälle neitille välillä nii silti son mulle rakas ja mie välitän siitä vaikken sitä aina näytäkkään.
Nyt viikonloppuna silloli kelekkailun kiihytyskisat ja soli tullu kolomanneksi. Ja niinko veispuukissa tsemppasin nii muista harjotella ja skarppina kaasun kans! Punasella paholaisella ei palioa kilipailla, mutta josko syksyllä saatas se Rave nii sitte lähtee! Pohojalta ne mestarikki alottaa! Älä lannistu! Tuun sitte luoston kisoihin tsemppaamhan!

-Fairytale

2 kommenttia:

  1. hei ihania kuvia sulla täällä :-)

    http://lifestyleeem.blogspot.fi/
    käy ihmeessä tsekkaamassa munkin blogi!

    VastaaPoista