torstai 7. helmikuuta 2013

Day 1


Päivä 1
Esittele itsesi


Nimeni on Taru Kristiina ja asun täälä Sattasessa, pienessä syrjäkylässä lähellä Sodankylää. Muutan viikon päästä Luostolle kaheksi kuukaudeksi. Sen jälkeen ois tarkotus muuttaa omaan kämppään Sodankylän keskustaan.

                                                      

Täytän huhtikuussa 18 ja pietän synttärini todennäkösesti Luostolla. Opiskelen Lapin matkailuopistossa toista vuotta ja minusta tulee matkailupalvelujentuottaja. 
Harrastuksiin kuuluu mm. kelekkailu, pianon soitto ja lenkkeily. 
Perheeseeni kuuluu äiti, äidin mies, pikkusisko ja Halla. Iskänki kans näjemmä aina joskus.


Aikani vietän täälä Sattasessa kelekkaillen, hengaillen kavereitten kans, lueskellen, lenkkeillen koiran kans ja päivitellen blogiani. Otin tatuoinnin syksyllä ja napakorun viime toukokuussa.


 Tykkään puhua tosi palion ja laulan myös aina, ko mahollisuus. Tanssia oon halunnu harrastaa aina ja oonki kaikille kade, jotka pystyy sitä harrastamaan. Tykkään myös autoista. Olisin halunnu autopuolelle opiskelemaan, muttako sei alakanu enhän sodiksessa nii seki tyssäs sitte siihen. Oon aika tyttömäinen tyttö, mutta silti toisaalta tosi poikamainen välillä:D


Olen avoin, itsenäinen, sosiaalinenja puhelias. Minussa on vähän perfektionistin vikaa ja unohtelen/hukkaan tavaroitani ja asioita mitä pitää tehä/sanoa yms. En ole pitkävihanen, mutta sittekko suutun nii suutun kunnolla. Ja välillä hermostun ihan pienistä ja turhista jutuista.



-Fairytale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti