tiistai 26. maaliskuuta 2013

Menee niin hyvin, että hävettää!




Tästä hyvästä fiiliksestä ja päänsärystä saan kiittää näitä Luoston ihanuuksia! Kävin toissapäivänä töitten jälkeen kelkkailemassa. Oli tosi kiva vetää itekseen umpisia ja niin lujjaa ko nelitahista lähtee. Kelekkareissun jäläkhen menin sitte hoville "töihin"... eihän sitä työskentelyksi voinu sanoa, ko koomasin sohovalla pari tuntia ja sillointällöin kävin blokkaileen astioita jos niitä siis oli...
Pojat laulo karaokessaki nykyisen lempparibiisini pitkästä aikaa, mutten sitte loppujenlopuksi sitte kuullukkaan sitä sattuneesta syystä... Saan oikeestaan kiittää myös sitä, että vietin elämäni sponttaanimman ja kivoimman illan! Jos ei ois vituttanu nii palion nii oisin varmaan vaan menny nukkuun töitten jälkeen. :) 

                                   

Illemmalla ko porukkaa tuli nii olin sitte baaritiskin takana sinne ihan hovin sulkemiseen asti.
Työpäivän jäläkeen otin vähän kuppia ja tänään voin sanoa, että flashbackit on syvältä... En kyllä kadu mitään! huihui semmonen nollaus se. Olin kyllä jo sen tarpeessaki. 
Eilen sitte sain taas nauraa ja oli ihan huippu reissu, ko kävimmä aurinkorinteen "kodassa" syömässä ja viettämässä aikaa! Olin kuskina muulle porukalle ja kuskasinki niitä sitte eestaas. Loppujen lopuksi käytin niitä yhellä karhussa, jonka jäläkeen mentiin vähän juhulistaan! Mukavasti lähteny viikko käyntiin! Torstaina meen kattoon Sodikseen autoa ja mie niiin toivon, että son hyvä! Innostuin nyt siitä ihan liikaa ja mie toivon, että se on ostettavassa kunnossa! 

-Fairytale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti