torstai 18. huhtikuuta 2013

Inssi

Niimpä nii huomena uuestaan :D Eihän se läpi menny... niinkin noloon juttuun pomppas ko peruutukseen parkkiin... Mutta autokoulunopettajani ei opettanu mulle peruutusta melekeen yhtään... Kaikki muut meni hienosti, ei muita sen isompia virheitä, ko unohin vilkun yhen kerran ja ryhmittäytymminen ei menny oikein. Mutta onneksi ihanat ystävät on olemassa. Vaikka vituttuskäyrä oli korkialla, nii nämä jakso lohuttaa: "Eihän ne mestarit ekalla kerralla pääsekkään" "Pääsin vasta kolomannella kerralla läpi ja oon ollu nissanilla ja mersulla koeajajana" Ben se vaan jaksaa lyötää aina asioitten valosat puolet:)  Ja siis mie oisin muuten päässy sen läpi, mutta kuten minun kans samaan aikaan olleet tietää, että opettaja valittaa mullekki pikkuasioista ja unohtaa opettaa ne tärkeimmät asiat...
Ne jokka meinaa mennä autokouluun Sodankylässä nii suosittelen SOMPAILIJOITA! Varmistaa ainaki, että pääset läpi molemmista. Käynki kakkosvaiheen sielä.
Mutta jos huomenna yrittäs uuestaan:) oonki tänään pakulla peruutellu harjotusradalla ja osaan peruuttaa sillä nii osaan peruuttaa pikkuautollaki! Se menee nyt läpi! Ihan vitun varmasti menee!

-Fairytale

1 kommentti:

  1. hehe haastoin sinut ;) http://paukemoitsii.blogspot.fi/2013/04/haaste-5.html

    VastaaPoista